Ingrediënten:
- 150gr havermout
- 3 rijpe bananen
- 3 eieren
- 1tl bakpoeder
- 1el koek/speculaas kruiden
- 1tl vanille extract
- 2el amandelmelk (of andere plantaardige melk)
- 2 appels
- 2 handjes blauwe bessen (diepvries)
- 2 handjes ongebrande ongezouten noten
Nodig:
- cakeblik
- bakpapier
- blender
- oven voorverwarmen op 180°
Let's go!
- Doe de havermout in de blender en maar fijn tot havermeel
- Doe nu alles behalve de appels, blauwe bessen en de noten, erbij in de blender
- Mix tot een glad beslag
- Snij de appels in blokjes en hak de noten grof.
- Voeg het fruit en de noten toe aan het beslag en roer goed door
- Giet het beslag in een met bakpapier bekleed cakeblik
- Zet in de oven voor 45min.
Laat het brood goed afkoelen.
> Lekker om te eten met pindakaas en kokosvlokken of met (plantaardige) roomboter.
> Ook ideaal om na het sporten te nemen met evt wat lepels (lactose vrije) kwark voor extra eiwitten.
Reactie plaatsen
Reacties