Dit gerecht is super snel en simpel en geschikt voor 2 á 3 personen
Ingrediënten:
- 300gr (glutenvrije) penne
- 2 blikjes tonijn in olijfolie
- 300gr sperziebonen diepvries
- 1 rode ui
- 2 teentjes knoflook
- 1 tl sambal oelek
- 1 pot zwarte olijven
- 1 zak rucola
- 1/2 potje Puro vegan pesto rosso (AH)
- 1 el (lactosevrije) crème fraîche
Let's go!
- Breng een pan met water aan de kook en kook de penne volgens de aanwijzing op de verpakking
- Snij de ui stukjes en knoflook fijn
- Doe in een hapjes/wokpan een scheutje olijfolie met de sambal en bak daarin de ui, knoflook en sperziebonen
- Snij ondertussen de olijven door midden
- Doe de pasta in een vergiet en doe hier ook de blikjes tonijn bij zodat deze ook nog even uitlekken
- Voeg de pasta, tonijn en olijven toe aan de ui/knoflook/sperziebonen en roer even goed door
- Voeg nu de vegan pesto rosso en crème fraîche toe roer alles door elkaar
- Bestrooi met vers gemalen zwarte peper en serveer met rucola.
Reactie plaatsen
Reacties